Medlemsfordele

Som medlem kommer du først

Træinformation er Danmarks førende videns- og formidlingscenter for valg af træ og byggetekniske løsninger, hvori træ indgår i byggeriet.
Udover at yde din virksomhed teknisk rådgivning til jeres byggeprojekter, går dit medlemskontingent til udvikling af de forskellige aktiviteter, bøger, vejledninger og programmer.

Træinformation er en non-profit organisation, og vores vigtigste målsætning er, at give din virksomhed den bedst mulige værdi for dit medlemskontingent.

Et medlemskab af Træinformation giver dig og din virksomhed følgende fordele:

 • Står du med et byggeteknisk spørgsmål, kan du ringe eller sende en mail til vores tekniske service. Her sidder eksperter klar til at hjælpe. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, vender vi tilbage inden for 24 timer på alle hverdage. Er opgaven mere omfattende kan vi rådgive dig yderligere til medlemspris.
  Byggeteknisk rådgivning
 • Som medlem har du adgang til at læse og søge i alle Træinformations TRÆhåndbøger online. Mange er rigtigt glade for søgefunktionen i vores digitale bøger. Står du fx på byggepladsen, er det nemt og hurtigt at søge efter et specifikt emne i TRÆhåndbøgerne. Dit søgeord vil blive fremhævet i teksten, og du vil hurtigt kunne danne dig et overblik over hvor du finder de rette tekniske specifikationer.
  Online adgang til alle Træinformations publikationer
 • Som medlem har du adgang til eksklusiv træviden på traeinfo.dk - altid opdateret.
  Eksklusiv træviden på traeinfo.dk
 • Som en del af dit medlemskab får du løbende tilsendt nye TRÆhåndbøger ved udgivelsen (uden merudgift).
  TRÆhåndbøger tilsendt ved nye udgivelser
 • De byggefaglige kurser er en effektiv vej til at du og dine medarbejdere kan holde sig byggeteknisk ajour, møde gode kollegaer og stille spørgsmål til landets førende byggetekniske eksperter. Som medlem deltager du til medlemspris – og deltager i 3 eller flere fra samme virksomhed får I yderligere rabat.
  Medlemsrabat på kurser, foredrag og temadage
 • LægteDim, ÅseDim og SømDim er beregningsprogrammer, der gør det nemt for dig at dimensionere lægter, søm og udhæng, åse og gerberbeslag samt søm-, skrue- og boltesamlinger. Du abonnerer på programmerne, og som medlem får du naturligvis rabat.
  Medlemsrabat på TRÆdim beregningsprogrammer
 • Få adgang til mere end 350 bygningsdetaljer i TRÆcad – lige til at bruge i dit cad-system eller printe i pdf. Tegn et abonnement på TRÆcad og få rabat som medlem.
  Medlemsrabat på TRÆcad bygningsdetaljer
 • Nyhedsbrevene fra Træinformation er en nem vej til at være orienteret om nye metoder, regler og bestemmelser, der kan gøre en positiv forskel for din virksomheds resultater. Du får 2 nyhedsbreve hver måned med anvendelsestekniske, praktiske og forretningsorienterede nyheder og viden.
  Nyhedsbreve – specielt for medlemmer
 • Som medlem har du adgang til dimensioneringsprogrammet SØMdim. Programmet beregner træk- og tværbæreevnen af søm, skruer, bolte eller dorne for seks forskellige typer træforbindelser i henhold til Eurocode 5. Programmet kontrollerer, at krav til trætykkelser, forankringslængder osv. er overholdt. SØMdim er specielt udviklet til konstruktører og ingeniører, der har behov for at beregne træk- og tværbæreevne af forbindelsesmidler i træ.
  Programmet SØMdim

Styrk din virksomheds sociale profil

Dit kontingentbidrag er også vigtigt i forbindelse med at styrke brugen af træ i byggeriet og dermed mindske CO2-udledningen. Vi arbejder tæt på lovgivere og normorganisationer for at sikre træ en plads i fremtidens byggeri.

Det gør vi for, at din virksomhed fremover er sikret gode arbejdsmuligheder med træ, uanset om du projekterer byggeri eller sælger træprodukter. Vi er derfor klædt på til at imødekomme øget efterspørgsel på træbaserede løsninger, som kan opfylde fremtidens krav til mindre CO2-aftryk i byggeriet.

Et medlemskab af Træinformation kan anses som en del af din virksomheds sociale profil (CSR), da du på den måde støtter løsninger med træ, der er med til at reducere CO2-aftrykket i byggeriet.

Vedtægter

Læs Træinformations vedtæger

Kontakt

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om medlemskab, så kontakt os på:
Mail: traeinfo@traeinfo.dk eller telefon: +45 45 28 03 33.