Ny kollega til Træinformation

Byggeteknisk rådgiver til nyoprettet stilling

Byggeri med træ er fremtiden. Vil du være med til at forme den?

Træinformation søger en byggeteknisk rådgiver til nyoprettet stilling

Hos Træinformation ved vi, at træ er et fremragende, bæredygtigt byggemateriale til alt fra højhuse til træhytter. Vi søger en bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller en person med lignende byggeteknisk faglighed, der vil hjælpe os med at skabe og udbrede viden om træbyggeri.

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle træbyggeriet i Danmark? Og være med til at vise vejen for hvordan man bygger med træ? Så er du måske den vi søger.  Vi forventer ikke, at du ved alt om, hvordan træ kan indgå i byggeri allerede, men vi forventer, at du har en god forståelse for byggeri og lysten til at lære om og videreformidle de gode egenskaber, som træ har i byggeriet.

Om jobbet

Vi har stor passion for træ, byggeri og bæredygtighed hos Træinformation. Nu søger vi en person, der kan få både bygherrer, arkitekter, ingeniører, udførende og undervisere på landets uddannelser inden for byggeri til at få øjnene op for de mange muligheder, der er med træ.

Stillingen er nyoprettet, så der vil være rig mulighed for at præge den. Vi forestiller os, at dine opgaver vil være:

  • At skrive publikationer om korrekt brug af træ i byggeriet. Både til byggebranchen og til brug i undervisningen på de byggetekniske uddannelser, så den næste generation af byggespecialister lærer at tænke træ ind på lige fod med andre materialer.
  • At udtænke nye løsninger til byggeri med træ, og sikre dig at de fungerer i praksis samt være tovholder på projekter
  • At tilegne dig viden om den nyeste udvikling på området, og videreformidle den både skriftligt og til konferencer og møder.
  • At rådgive vores medlemmer om træbyggeri, både telefonisk, skriftligt og via syns- og skønsopgaver.

Om dig

  • Du har interesse i og erfaring med skriftlig formidling.
  • Du har en naturlig interesse for at følge med i byggeriets udvikling, både i Danmark og udlandet, så vi er et skridt foran udviklingen.
  • Du har en solid faglig viden og erfaring inden for byggeri. Det betyder, at du forstår både det statiske aspekt og bygningsfysikken.
  • Det vil være et plus, hvis du har erfaring med træbyggeri i forvejen, men vi tror på, at en person med solid viden om byggeri også kan lære, hvordan træ fungerer i byggeri.
  • Du skal kunne fordybe dig, arbejde selvstændigt og struktureret, men også være en holdspiller, der er med til at udvikle os alle.

Om Træinformation

Vi er en organisation i positiv vækst med seks engagerede medarbejdere. Vi er sat i verden for at samle, producere og formidle viden om anvendelse af træ i byggeriet. Først og fremmest til vores knap 1.000 medlemsvirksomheder, byggeriets parter og den byggetekniske undervisning, men også til politiske beslutningstagere, medier og forbrugere.

Vi tilbyder en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt frokostordning og sundhedsforsikring.

Søg jobbet

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til [email protected] Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Træinformations direktør, Mikael Koch, på telefon 40 98 12 22.