Formål

Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

Formål

Træinformation
– viden, holdninger og visioner for træ i byggeriet

I Træinformation ved vi, hvad vi taler om. Det er derfor, vi har langt over tusinde medlemsvirksomheder og er selvskrevne sparringspartnere i lovgivningsprocesser.

Vi er sat verden for at samle, producere og formidle viden om anvendelse af træ i byggeriet. Først og fremmest til vores medlemsvirksomheder, byggeriets parter og den byggetekniske undervisning, men også til politiske beslutningstagere, medier og forbrugere.

Vores mål er at styrke og udvikle markedet for træ i byggeriet – det gør vi ved at:

 

  • Levere aktuel viden om træbaserede løsninger formidlet til fagfolk via kurser, rådgivning og let anvendelige vejledninger og værktøjer.
  • Inspirere bygherrer, forbrugere og arkitekter til at bygge i træ ved at udbrede kendskabet til de unikke arkitektoniske og konstruktive muligheder og til de miljø- og klimamæssige fordele ved træ som byggemateriale.
  • Påvirke danske og europæiske beslutningstagere, så lovgivningen på området bedst muligt fremmer kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i byggeriet.

Træ er roden til innovation, bæredygtighed og kreativitet i byggebranchen.