Abonnement på TRÆcad

Kvalitetssikrede løsninger til træhuse og træbaseret byggeri

Der er tid og penge at spare ved at anvende gennemprøvede løsninger i byggeriet. TRÆcad er gennemtænkte byggetekniske detaljer, der kan danne udgangspunkt for din projektering af træbaserede løsninger, fordi de er kvalitetssikret og udviklet af byggetekniske eksperter.

Med et årsabonnement får du adgang til over 350 byggetekniske detaljer lige til at downloade i dwg-format eller til print i pdf. Læs mere om TRÆcad nedenfor.

Bestil et TRÆcad abonnement
Et årsabonnement koster 1.965,00 kr. kr. (medlemspris: 965,00 kr.) ekskl. moms. Du bestiller abonnementer her eller på tlf. 45 28 03 33.
Når du har betalt, modtager du en adgangskode, så du straks kan gå i gang med at bruge tegningerne.

kob-ts-big-btn

Hvad er TRÆcad?
TRÆcad er dit byggetekniske bibliotek med over 350 byggetekniske detaljer lige til at anvende i AutoCad og Revit. Der er gennemarbejdede løsninger til:

  • Pladsbyggede træbaserede huse
  • Træbaseret elementbyggeri
  • Trækonstruktioner i beton og muret byggeri
  • Træbaserede facadeelementer til etagehuse i beton.

Bygningsdetaljerne dækker alle væsentlige knudepunkter i bygninger op til 4 etager fra fundamenter til kip og med alle væsentlige detaljer ved f.eks. vinduer og tilsvarende kompletterende dele. For træbaserede facadeelementer kan løsningerne anvendes på bygninger højere end 4 etager.

De generelle byggetekniske forudsætninger for bygningsdetaljerne findes i gældende TRÆhåndbøger, og løsningerne er udarbejdet iht. gældende dansk byggelovgivning.

Du kan få et indtryk af detaljerne i vores eksempelsamling fra databasen.
Se eksemplerne her

TRÆcad tegning_eksempel