Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Betingelser for køb, betaling og levering på TRÆshop er udarbejdet i henhold til E-handelsloven, købeloven og forbrugerombudsmandens retningslinjer for e-handel. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger.

Priser og gebyrer
Priser er i DKK.
Dankortbetaling er gebyrfrit.
Ekspedition er gebyrfrit.

Levering
Varer ekspederes i løbet af to til tre hverdage.
Varer sendes med GLS. Forventet leveringstid er 3-4 dage.
Varer leveres gebyr- og fragtfrit i Danmark til erhvervsadresse eller til GLS pakkeshop. Forsendelse direkte til privatadresse koster 29 kr.

Levering til udlandet
Fragt til udlandet samt Færøerne og Grønland sendes til billigste fragttakst, med mindre andet anføres ved bestilling.

Betaling
Betalingsfrist er normalt 8 dage fra fakturadato.
Onlinebetaling kan ske med Dankort, Visa/Dankort, e-Dankort, Visa-electron eller Mastercard.
Fakturabeløbet hæves først, når varen/ydelsen er afsendt.
Faktura fremsendes pr. e-mail i pdf-format og elektronisk til kunder med et EAN-nummer.

Rabatter
Medlemmer af Træinformation får medlemsrabat og mængderabat. Rabatten er oplyst ved varen eller ydelsen.
Studerende på de byggetekniske uddannelser får 10% rabat på TRÆhåndbøger.
Boghandlere får forhandlerrabat på TRÆhåndbøger. Rabatten oplyses ved henvendelse til Træinformation, tlf. 45 28 03 33 eller traeinfo@traeinfo.dk.

Kontrol af modtagne varer
Varen skal kontrolleres straks efter modtagelse. Er leverancen behæftet med mangler eller fejl, men ubeskadiget, skal du kontakte kundeservice på tlf. 45 28 03 33 for aftale om ombytning eller godtgørelse. Træinformation betaler portoen ved returnering af varer, der er mangelfulde eller fejlleveret.

Transportskadede varer
Ved modtagelse af varer, der er transportskadet, skal du straks rette reklamation direkte til transportørens hjemmeside (GLS). GLS har brug for følgende dokumentation:

Billede af pakkens udvendige flader, af den samlede indvendige beskyttelse samt af det skadede indhold. GLS’ påsatte GLS label skal være synligt på et af billederne af emballagen.

Hvis pakkens emballage ser ud til at være transportskadet ved levering, kan du nægte modtagelse, og GLS vil sende pakken retur til Træinformation, og vi tager os af de praktiske detaljer omkring reklamation og erstatningsforsendelse.

Fortrydelsesret ved varekøb
Ethvert varekøb kan fortrydes ind til 14 dage fra modtagelse af varen.
Hvis du fortryder købet og ønsker at returnere varen, bedes du sende en e-mail til traeinfo@traeinfo.dk inden fortrydelsesfristens udløb og oplyse:

  • Ordre- eller fakturanummer
  • Dato for modtagelse af varen
  • Bankkontonummer

Varen skal returneres indenfor 14 efter afsendelsen af din e-mail. Du betaler selv for returnering af varen og er ansvarlig for eventuel beskadigelse eller  bortkomst af forsendelsen.
Varer, der returneres, skal være ubeskadiget og forsvarligt indpakket. Fugtmålere og gaveartikler skal så vidt muligt returneres i original emballage.
Fakturabeløbet tilbagebetales efter modtagelse af den returnerede vare. Hvis salgsværdien af den returnerede vare er forringet, fratrækkes et tilsvarende beløb i tilbagebetalingen. Er varen værdiløs, tilbagebetales fakturabeløbet ikke.

Returvarer sendes til:
Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby

Fortrydelsesret ved køb af tjenesteydelser
Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdatoen på køb af tjenesteydelser, med mindre du har givet dit samtykke til levering inden fortrydelsesfristens udløb.
Hvis du fortryder købet, bedes du sende en e-mail til traeinfo@traeinfo.dk inden fortrydelsesfristens udløb og oplyse:

  • Ordre- eller fakturanummer
  • Bankkontonummer

Har du givet dit samtykke til levering af digitalt indhold i TRÆcad eller i et af TræDim-programmerne, udløber din fortrydelsesperiode ved modtagelse af enten adgangskode eller programnøgle, der giver adgang til den købte ydelse. Dermed er Træinformations levering afsluttet.
Har du ikke givet samtykke til levering inden fortrydelsesperiodens udløb, er leveringstiden på tjenesteydelser mindst 14 dage.
Fortrydelsesfrist for deltagelse i kurser fremgår af vores Kursusbetingelser.

Personoplysninger
TRÆshop følger den til enhver tid gældende politik for behandling af personoplysninger, som er gældende for Træinformation og som i øvrigt gælder ved brug af Træinformations hjemmesider på Internettet. Vilkårene kan læses under menupunktet “Beskyttelse af identitet“, der findes nederst på alle vores websteder.

Ansvarsfraskrivelse
TRÆshop fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle trykfejl i tekst, priser med mere, fejl i illustrationer/fotos, systemfejl, udsolgte varer, varer i restordre, leveringstider/forsinkelser, ændringer i valutakurser, kunders fejlbestillinger og force majeure.

Vilkår ved anvendelse af beregningsprogrammer
Læs dansk version af Vilkår for anvendelse af beregningsprogrammer

Read English version of Terms of use of calculation programs

Spørgsmål og yderligere oplysninger
Kontakt kundeservice på e-mail traeinfo@traeinfo.dk eller ring tlf. 45 28 03 33.