Kursus om tagpap på træunderlag

Tage med tagpap giver stor fleksibilitet med mange arkitektoniske muligheder. På kurset vil du lære om fugtforhold og ventilation af forskellige tagkonstruktioner samt styrke, stivhed og fastgørelser af bræddeunderlag og træbaserede pladeunderlag.

Kursusbeskrivelse
Kurset tager udgangspunkt i anvisningerne i den nye bog, TRÆ 77 Tagpap på træunderlag, der udkommer i januar 2021. På kurset vil forfatterne bag bogen blandt andet fortælle om tagpap-specifikationer samt løsninger for udførelse af tagpapdækninger med inddækningsdetaljer.

Du vil du se, hvordan kvaliteten af underlaget for tagpap har stor betydning for det endelige udtryk af taget. Ved anvendelse af træbaseret underlag, får man et fast underlag, og med den korrekte udførelse, et pænere resultat end på underlag af isolering. Til synlige tage anvendes derfor næsten altid træbaserede underlag, som tillige giver stor fleksibilitet i udformning af tagets geometri og dermed mange arkitektoniske muligheder.

I kursusprisen er inkluderet bogen, TRÆ 77 Tagpap på træunderlag.

Program
› Se kursusprogrammet

Tid og sted
Kurset afholdes både i København og i Horsens.

København
: onsdag den 3. februar 2021 kl. 8.45-16.00
Sted: KLP Ejendomme, Edvard Thomsens Vej 14, 2300 København S

Horsens
: torsdag den 4. februar 2021 kl. 8.45-16.00
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Målgruppe
Kurset henvender sig til bygherrer, projekterende, udførende og studerende.

Kursuslokale
Vi følger nøje myndighedernes anbefalinger i henhold til Covid-19. Undervisningen foregår i store lokaler med god afstand imellem stolene. Lokalerne rengøres grundigt og overflader sprittes af dagligt.

Tilmelding
Du kommer med på kurset ved at tilmelde dig her. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Træinformation på telefon 45 28 03 33 eller skrive til os på traeinfo@traeinfo.dk.