Ledige stillinger

Ingeniør til byggeteknisk rådgivning om træ i byggeriet

Er du bygningsingeniør med viden om beregning af trækonstruktioner og anvendelse af træ i byggeriet? Er du en god formidler og formår at give en seriøs og indlevende byggeteknisk rådgivning? Og har du statisk forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i nye ting?  Så er du måske den nye medarbejder i Træinformation.

Hos Træinformation ved vi, at træ er et fremragende og bæredygtigt byggemateriale til alt fra højhuse til terrasser. Den stigende klimabevidsthed har øget træbyggeriet og ikke mindst givet travlhed hos os.

AMBIZZION søger derfor for Træinformation en ny medarbejder til byggetekniske vejledninger, rådgivning og illustrationer om træbyggeri.

Træinformation er et videncenter for træbyggeri organiseret som medlemsorganisation for virksomheder indenfor byggeindustrien. Organisationen fremstiller publikationer og håndbøger og rådgiver om træbyggeri til professionelle.  Træinformation samarbejder med styrelser, andre vidensinstitutioner og universiteter.

Træinformation blev etableret i 1954 og er en non-profit interesseorganisation, der repræsenterer flere end 900 medlemsvirksomheder og organisationer inden for den trærelaterede byggesektor. Hoved- målgruppen er rådgivere og udførende virksomheder (arkitekter, ingeniører, tømrere og entreprenører).

Visionen er at være den ledende formidler af viden om træ – i forbindelse med brug af træ i byggeri, herunder byggeteknik, statik, arkitektur og miljøforhold – og på den måde udbrede anvendelsen af træ, træprodukter og det træbaserede byggeri.

Stillingen
Som ny bygningsingeniør hos Træinformation forventes dine interesser at være rettet mod træ og bæredygtighed. Du skal kunne lave statiske beregninger på løsninger og til styrketabeller i håndbøger. Du vil blive en del af et fagligt stærk team med rådgivning om byggetekniske spørgsmål om træ i forbindelse med byggeri. Du skal udvikle og vedligeholde mindre regneprogrammer og sammen med teamet bidrage med fagligt indhold til bøger, hjemmeside og nyhedsbreve.

Dine opgaver:

 • Bidrage med byggeteknisk viden, 3D illustrationer og skitser til bl.a.
  • Håndbøger og tekniske vejledninger
  • Kurser og konferencer
  • Udviklingsprojekter
 • Foretage statiske beregninger af eksempler samt styrketabeller
 • Deltage i teknisk rådgivning på telefon og e-mail
 • Support af træberegningsprogrammer (LÆGTEdim, ÅSEdim, SØMdim, samt BJÆLKEdim til dimensionering af Trækonstruktioner)
 • Undervisning på kurser er ønskeligt

Vi forventer
Du har en uddannelse som bygningsingeniør gerne suppleret med en faglig baggrund som tømrer, eller du kommer med erfaring fra fagtilsyn. Du har indgående kendskab til anvendelse af træ i byggeriet og er vant til at arbejde med statiske beregninger kombineret med en god statisk forståelse.

Du har et godt kendskab til byggelovgivning incl. standarder og normer og et indgående kendskab til materialer og bygningsfysik. Du er kommunikativ stærk i skrift og i tale på dansk. Måske er du stærk til excel? – og at du brænder for træ og kender Træinformations publikationer er et plus.

Du er åben og udadvendt med personligt drive. Er ansvarsfuld og kvalitetsbevist med evne til at prioritere opgaver. Du arbejder godt selvstændigt og som del af et team bæredygtighed med stor interesse for bæredygtighed.

Vi tilbyder

 • En yderst spændende stilling i en attraktiv organisation med øje for kvalitet og akkuratesse
 • Muligheden for at blive en del af byggeriets transformation mod mere bæredygtigt byggeri ved brug af træ
 • Dygtige kollegaer, ansvar og muligheder for at sætte dit præg på organisationen
 • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer

Næste skridt
Upload ansøgning og CV via dette link. Du vil på skærmen kunne se, at vi har modtaget dit materiale.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen 60 40 83 20.

Vi glæder os til at høre fra dig!