Ledige stillinger

Vi er altid interesserede i at finde kompetente folk

Hos Træinformation har vi en stor passion for træ, byggeri og bæredygtighed, og vi er en organisation i positiv vækst med 7 engagerede medarbejdere. Vi er sat i verden for at samle, producere og formidle viden om anvendelse af træ i byggeriet. Først og fremmest til vores knap 1.000 medlemsvirksomheder, byggeriets parter og den byggetekniske undervisning, men også til politiske beslutningstagere, medier og forbrugere.

Vi vil opfordre dig til at udforske vores aktuelle ledige stillinger nedenfor eller kontakte os vores direktør, Mikael Koch, på 4528 0333 for at høre nærmere.

Bliv en del af vores team

Vi søger specialister, som:

  • Har en god forståelse for byggeri og lysten til at videreformidle de gode egenskaber, som træ har i byggeriet.
  • Har kendskab til bygningsfysik og forstand på bygbarhed samt en naturlig interesse for at følge med i byggeriets udvikling, både i Danmark og udlandet, så vi er et skridt foran udviklingen.
  • Har en fornemmelse for brugen af forskellige materialer, og du har en solid faglig viden og erfaring inden for byggeri. Det betyder, at du forstår både det statiske aspekt og bygningsfysikken.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at sende en e-mail med en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til vores personaleafdeling på traeinfo@traeinfo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!