Studierejse 1.-3. oktober 2019

Studierejse til Østrig

Efter sidste års succes og en stigende interesse for CLT-byggeri i Danmark er det igen tid til en ”Træbyggeri”-studierejse til Østrig. Vi vil gerne invitere planlæggere, bygningsingeniører og arkitekter fra Danmark til denne studietur, som foregår i delstaten Vorarlberg.

Hvorfor: Østrig har en lang tradition og mange års erfaring med byggeprojekter i træ og energieffektive byggeteknikker. Især i de sidste år har nye byggeprojekter og bæredygtige løsninger skabt stor opmærksomhed og en meget dynamisk udvikling i branchen. Træbyggevirksomhedernes innovative arbejde og et godt samarbejde mellem industrien, organisationerne og politik har gjort Vorarlberg til Østrigs mest kendte region når det gælder træbyggeri.

I samarbejde med Træinformation står Advantage Austria for planlægning af hele turforløbet i Østrig, deriblandt 2 hotelovernatninger og bustransport på stedet.

Du står selv for fly tur-retur til/fra Zurich (tættest på Vorarlberg) og et bidrag til udgifterne på 1.800 DKK (inkl. moms), som bliver afregnet med Træinformation.

Da der er et begrænset antal pladser, vil tilmelding ske efter først-til-mølle-princippet. Studieturen retter sig primært mod arkitekter, byplanlæggere, ingeniører og andre aktører inden for bæredygtigt byggeri.

Hvornår: 1.-3. oktober 2019

Hvor: Vorarlberg i Østrig

Dine fordele: unikt indblik i nye tiltag, ideer og trends inden for byggeri, bæredygtig arkitektur og trækonstruktioner samt mulighed for at finde nye samarbejdspartnere og udvidelse af dit netværk

Bidrag til udgifterne: 1.800 DKK (inkl. moms), som bliver afregnet af Træinformation

Lyder det interessant? Hvis du er interesseret i at deltage, er du velkommen til at kontakte kopenhagen@advantageaustria.org eller på telefon: 33 11 14 12

> Se programmet for studieturen